top of page

FITNESS BEGELEIDING - SPORTBEGLEIDING

Heb je nood aan een centrum waar je stap voor stap je lichaam terug opbouwt na een blessure of een ziekte. Of gewoon na een lange periode van inactiviteit? Bij Easyfit Kapellen ben je op het juiste adres. De jarenlange ervaring van onze kinesitherapeuten garanderen je een veilige opbouw van je training.
Easyfit is een groep van tot op heden 15 centra, die fitness- en wellness anders bekijken: Fitness is geen doel op zich! We leven niet om te sporten maar sporten om te leven! Easyfit staat voor trainen voor je gezondheid, je conditie, je figuur of in functie van sport of revalidatie. Easyfit staat voor realistische haalbare programma's. Wij houden rekening met de tijd die je aan sport wil en kan spenderen, wij houden rekening met je doelstellingen en samen maken we dan een realistische planning op in functie van je doelstellingen.

Wie fitness denkt, denkt gezondheid... op voorwaarde dat het op professionele wijze gebeurt. Dat is waar Easyfit voor staat. Je bent, jong of minder jong, sportief of minder sportief : bij ons kun je er complexloos tegenaan!
Je hoeft helemaal geen Adonis of een Venus te zijn om te fitnessen. Op elk niveau kunnen onze gediplomeerde instructeurs je een persoonlijk programma aanbieden. je zweet en zwoegt zo hard als je zelf wilt... maar het goede gevoel achteraf is écht. De resultaten voor je lijn en je conditie trouwens ook.

Prijzen:

Instapgeld: 80 Euro (dit is éénmalig te betalen voor de opleiding, inspanningstest en 12-weken trainingsprogramma)
Een inspanningstest, zonder het nemen van een abonnement (dus zonder opleiding): 75€
Een opleiding fitness, doch zonder afname van een inspanningstest: 60€

Hertesten: 50 Euro (indien gewenst na 12wk-programma)

Jaarabonnement: 150 Euro
1/2 jaarabonnement: 90 Euro
Maandabonnement: 20 Euro

bottom of page